Priprema recepta
Za ljubitelje mediteranske kuhinje, pripremili smo recept za punjene lignje. Pripremite punjenje od sira i pancete te uživajte u okusima!
- Za punjenje je potrebno nasjeckati peršin, narezati pancetu i sve skupa pomiješati s PRESIDENT posnim sirom te začiniti soli i paprom po potrebi.
- Prilikom punjenja poslužite se malom čajnom žličicom. Povrće koje koristite prethodno očistite i narežite na manje komade.
- U posudu za pečenje stavite list NTL papira za pečenje, zatim stavite prethodno pripremljeno povrće.
- Začinite soli i paprom.
- Napunjene LEDO lignje složite na vrh povrća i prekrijte NTL alu-folijom, kako ne bi zagorjelo.
- Pecite na 220 stupnjeva, 30 - 45 minuta, nakon čega maknite foliju i pecite još 15 - 20 minuta.
Ako volite lignje, otkrijte pržene lignje na kolutiće, kreativan recept našeg chefa Gorana!