Priprema recepta
Šarena rolada od tikvica s dodatkom krem sira užitak je koji se ne propušta! Jednostavno za pripremu, ovo predjelo bit će prava zvijezda vašeg jelovnika.
- Pomiješajte jaja, parmezan i tikvice koje ste prethodno naribali. Smjesu stavite u pleh za pečenje na kojeg ste postavili papir za pečenje i pecite 20 minuta na 180 °C.
- Nakon pečenja pustite da se malo ohladi. Stavite pečene tikvice na novi masni papir tako da gornja strana bude na dnu, a papir za pečenje koji se nalazi na dnu uklonite.
- Preko cijele površine namažite krem sir i složite kriške kuhane šunke. Zatim zamotajte u roladu s tim da ostavite papir za pečenje i stavite u hladnjak oko 1 sat.
- Kad se rolada ohladi, izvadite je iz papira za pečenje, narežite te poslužite.
Ako želite pripremiti još jedno lagano i ukusno jelo, predlažemo punjene tikvice!