Nasjeckajte bijelu čokoladu i prebacite je u posudu srednje veličine otpornu na toplinu. Slatko vrhnje zagrijte ga do vrenja. Maknite vrhnje s vatre i prelijte ga preko nasjeckane čokolade. Smjesu promiješajte nekoliko puta kako bi se čokolada otopila do kraja.
U zdjelu s otopljenom čokoladom dodajte kokos i krem sir i dobro promiješajte. Smjesu ostavite u hladnjaku 1 sat kako biste dobili čvrstu, kompaktnu teksturu.
Za to vrijeme jagode narežite na 6 dijelova. Čajnom žličicom zagrabite smjesu, rastanjite i u sredinu stavite komadić jagode. Oblikujte kuglicu i uvaljajte je u kokos.
Kuglice stavite u hladnjak te izvadite 10 minuta prije posluživanja kako bi prije konzumiranja malo omekanile.
Ako ste ljubitelj tradicionalnih slastica, isprobajte naš recept za klasični cheesecake i uživajte u bogatom i kremastom okusu ove omiljene poslastice.