Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva te lim za pečenje obložite papirom.
U većoj posudi sjedinite brašno, prašak za pecivo i sol te dobro izmiješajte. Ubacite jogurt i dobro miješajte dok se sastojci ne povežu. Suhim rukama mijesite tijesto, a ako se lijepi dodajte još malo brašna pa napravite lopticu.
Tijesto razdijelite na 8 jednakih dijelova te od svakog od njih napravite dugačke valjčiće otprilike 23 cm dužine. Svaki valjčić rastanjite i sredinu namažite trokutić sira te spojite krajeve da opet dobijete valjak.
Valjčiće zavežite u čvoriće, a viškove koji vire podvijte u sredinu čvora, svaki sa suprotne strane – jedan prema gore, jedan prema dolje. Poslažite čvoriće na lim za pečenje te ih premažite s 2 žlice maslinovog ulja.
Lim za pečenje prebacite u pećnicu i pecite čvoriće otprilike 18 minuta dok ne dobiju lijepu zlatnu boju. Kada su pečeni, ostavite ih 5 minuta da se ohlade.
U međuvremenu sitno nasjeckajte češnjak i peršin te ga pomiješajte s ostatkom ulja. Pečene čvoriće premažite mješavinom ulja i češnjaka i poslužite.